Voedselintolerantietest

Er komt steeds meer inzicht binnen de wetenschap hoezeer ons voedsel bepalend is voor een goede gezondheid. Voedselintoleranties komen veel voor en ondermijnen de gezondheid, soms zelfs zónder het zelf te beseffen. Van een allergische reactie op voedsel zal je meestal direct ziek worden, je wéét waar je niet tegen kunt. Maar intoleranties geven een vertraagde, indirecte reactie, zodat je het niet gemakkelijk in verband kunt brengen met je (vage) klachten. Het gaat meestal om voedsel wat je dagelijks eet, zoals granen, melk, noten, ei, banaan en kiwi. Dat maakt de relatie met voeding nog minder duidelijk.

Dit bloedonderzoek test 90 van de meest gegeten voedingsmiddelen:  granen, zuivel, groenten en fruit, vlees en vis, noten en zaden, ei, een aantal paddestoelen, kruiden/specerijen, gisten, ….!

In een uitgebreid rapport bij de uitslag ontvang je een individueel voedingsadvies. Natuurlijk kan ik je daar ook bij helpen.