Welkom op Liemo Natuurgeneeskunde.nl

Jij staat als zieke mens centraal, niet de ziekte. 

Lichaam, geest, emoties en sociale factoren zijn samen bepalend voor een goede gezondheid.

Natuurgeneeskunde is gericht op

  • het aanpakken van symptomen
  • het herstellen van de oorzaak van de klacht en
  • de bewustwording van het ontstaan van de klacht. 

Haaranalyse, iriscopie en ontlastingonderzoek en zijn belangrijke methodes bij het analyseren van de klachten. Natuurlijke geneesmiddelen, individuele voedingsadviezen en coaching zijn belangrijke onderdelen van de natuurgeneeskundige behandeling.

Natuurgeneeskunde is geschikt voor alle leeftijden en voor vrijwel elke klacht. Geen mens, proces, klacht of therapie is hetzelfde! Dat maakt dat ieder mens een unieke behandeling krijgt.

Liemo

Mijn praktijknaam "Liemo" bevat de twee factoren die het welzijn van het menselijk lichaam bepalen, namelijk de lichamelijke en emotionele factoren. Zij beïnvloeden elkaar, ze kunnen elkaar verstoren waardoor er onbalans ontstaat.

De geest beïnvloedt het menselijk lichaam. Dit is wetenschappelijk erkend. Hoewel hierover in de medische wereld veel kennis aanwezig is wordt er relatief weinig aandacht aan besteed.

Door uit te leggen hoe de geest het lichaam kan beïnvloeden en wat de lichamelijke reacties daarop zijn, kunnen de signalen, die het lichaam geeft, beter worden begrepen. 

 

 

Voor vragen kunt u altijd per email contact met mij opnemen.
Email dan naar:
 info@liemonatuurgeneeskunde.nl