Read more...

Posted: april 29, 2022 By:

Afscheid nemen is niet loslaten, maar een andere manier van vasthouden.

STOPPEN MET DE PRAKTIJK

Werken aan gezondheid volgens de natuurgeneeskundige principes heeft me ontzettend veel gebracht, zowel persoonlijk als professioneel. Ik ontving sinds 2003 talloze mensen met een hulpvraag om hun gezondheid te helpen verbeteren.

Iedereen kwam met een eigen, uniek verhaal. De klachten waren uiteenlopend, vaak chronisch en complex. Het ging soms over onverklaarbare klachten, maar het meest om darmproblematiek en voedselintoleranties, hormonale klachten,  bijnieruitputting, maar ook mentale of psychische onbalans. Vaak kreeg ik een inkijkje in andermans leven, hun geschiedenis. Ik heb zo veel prachtige mensen ontmoet!

Ik voelde me bij iedereen persoonlijk betrokken. En steeds voelde ik me uitgedaagd om met een goed behandelplan te komen. En dat heeft voor velen mogen bijdragen aan herwonnen gezondheid, geluk en zelfs levensvreugde. Er gebeurden wondertjes.

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld. En  dankbaar voor wat ik heb kunnen bereiken. Het is een heel interessant en boeiend hoofdstuk in mijn leven geworden. Het heeft mij enorm verrijkt in ervaringen en persoonlijke groei.

Door deze periode af te sluiten krijg ik meer vrijheid en ruimte voor andere interesses en hobby’s, mijn kleinkind, en wat verder op mijn pad komt. Het ga u allen goed!

PS Voor zover nog niet gedaan kunnen oud-cliënten hun dossier opvragen of laten vernietigen. Het telefoonnummer wijzigt per 1 mei a.s. in 0527-204544. Het e-mailadres blijft:  info@liemonatuurgeneeskunde.nl

AUTHOR

jose

All stories by: jose